ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ενοικιάστε αυτοκίνητο με οδηγό

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Παραλαβές ατόμων χωρίς άγχος και μεταφορές προς αεροδρόμια, λιμάνια και σταθμούς λεωφορείων. Θα σας ταξιδέψουμε (αποκλειστικά εσάς, χωρίς άλλους πελάτες!) στον προορισμό σας με χαλαρωτικό και άνετο τρόπο, προσφέροντας δωρεάν αναψυκτικά, δωρεάν wi-fi, φόρτιση κινητού και ανταλλαγή συναλλάγματος. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση αυτής της υπηρεσίας, στείλτε μας e-mail ή μήνυμα.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΑΜΗΛΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το όχημα και ο οδηγός μας μπορούν να μισθωθούν για τον ξεχωριστό γάμο σας. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση αυτής της υπηρεσίας, στείλτε μας e-mail ή μήνυμα.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Με ωριαία ή ημερήσια χρέωση, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας δρομολόγιο και να καθορίσετε το ρυθμό που επιθυμείτε ενώ επισκέπτεστε τα αξιοθέατα του νησιού. Εναλλακτικά, μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας ψωνίζοντας, να ασχοληθείτε με τις ανάγκες των επιχειρήσεων σας ή τις τράπεζες, ή απλά να απολαύσετε μια απλή διαδρομή προς μια μαγευτική τοπική ταβέρνα στα βουνά. Συμπεριλαμβάνονται αναψυκτικά, δωρεάν wi-fi και φόρτιση κινητού.